Moc krasna, ostatne jako vzdy, krasna mekka lahodna jen jsem ji vypila a spokojena usnu .. krasnou noc vsem.Z
02.03.2007 00:31:00 | carodejka
neodcházej
já prosit nedovedu,
doznívá báseň
ztratil jsem abecedu,
neodcházej
ač ruce mám jak z ledu
zas navrátí se vášeň
do úst i do pohledu,
tak neodcházej,
slibuji, už tě nepodvedu
J.C.s
01.03.2007 21:50:00 | j.c.
Neodídem,
budem ťa čítať,
pokial
budeš Ty
sem na Liter písať...
Som hladná po veršoch,
čo rozprávajú tak,
že sa mi tají dych
a pri Tvojich
sa to často stáva...
Ďakujem,za to,
že si umožnil čítať Ťa
i ostatným...
01.03.2007 19:29:00 | Harr
Jsem tady
možná pro tu kapku jedu,
jsem tady,
chci tě lákat k návyku,
jsem tady,
zase divné řeči vedu,
jsem tady,
jenom šeptám, nechci povyku...
Jsem tady,
abych dechem proteplila,
jsem tady,
dlaň prochladlou zahřívám,
jsem tady,
stejná, neumím být jiná,
jsem tady
a labužnicky si tě pročítám...
:o)
01.03.2007 19:05:00 | Cecilka