Zaléval jsem pocity
naše krásné přátelství
hrál jsem trošku na city
a dosáhl jsem vítězství.
Od těch dob už uběhlo
v řece spousta vody
všechno se to seběhlo
do milostné shody.
Děkuji ti za léta,
která jsi se mnou byla
naše láska vykvetla
a ty ses nezměnila.