První sloka je dobrá, druhá už jako kdybychom nevěděli co dál a ve třetí jako když navíc i chybí slovo.
Rozdíl je patrný i v počtu postav, první sloka je o 2 lidech, ve druhé máme řekněme 1,5 postavy, ve třetí je básník sám.
29.08.2019 07:33:51 | Karel Koryntka