"že nejsi jednoduchá" ...doufejme že to není tak zcela jinak by dáma nemusela tuto oddanou tirádu o ničem vydržet. To říkám z legrace v nadsázce, básnička není špatná a upřímnější než leckteré takové zde.
K obsahu: žena o níž asi jde, potřebuje zabezpečení, pevnost, spolehnutí, jistotu, za to se přirozeně odvděčuje láskou, která v jejím pojetí je opět spíše praktická (nevzrušivá). Když ty jistoty muž nesplňuje, vztah se nerozvine nebo je to samý problém. Tys nyní ve věku kdy ještě dlouho budeš vidět smysl života v lásce samotné, ale mysli na to postupně že tvá role je mužská- tj.zabezpečující, uměřená síla, vůle, jistota. I mravnost k tomu patří. Takovému člověku, takové osobnosti ženy pak i rády důvěřují.
27.09.2019 10:08:34 | Karel Koryntka
Děkuji, za názor..
Ono se řekne, že člověk by měl dělat tamto, či ono.. ale když se mu to nevrací, sám v tom přestane vidět smysl, takže za mě je vztah hlavně o vyrovnanosti z obou stran, pokud jedna kolabuje, ta druhá taktéž strádá. Avšak chyba je vždy na obou stranách dle mého. Já nevidím smysl v lásce, ale smysl člověka si myslím je, být šťastný. Jak ten člověk toho docílí je individuální..
27.09.2019 10:16:37 | Notimportant