Vzpomínka na jaro
.
Však poznal již mnohý muž
když hlídal ženin spánek
kterak i vzrostlý ořešák
snadno vzplane
O ženách mluvit nepřísluší mi
lichotkami bych je zasypal
a ještě k tomu s rýmy !
A srdce si pak hlásí: Pal !
a nestřílí se slepými
Do týla Do boku Do hlavy
Motýla v klobouku
Uleháme do trávy..
.
.
Přečteno 385x
Tipy 15
Poslední tipující: dodola, jitoush, zdenka, Donne, jenommarie, šerý, Marten, Akrij8, J.Karasová, vlnka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)