Tak jsem se zřejmě maličko zasnila a znovu si uvědomila, že právě ty krásné večery bývají těmi nejkratšími. :-)
14.11.2019 11:17:34 | Dreamy
to "pevně" nějak neladí, podobných nepřesných míst je víc, nebo zase málo říkající řádky "osud nám nepřál" (jistě to tak není, že by osud nepřál, osud lidem lásku naopak přikazuje)
Pokus se do tématu víc ponořit a přiznat co ho skutečně ovlivňuje, nazatajovat ty skutečné mocné hráče, co lidem mění životy. O co skutečně jde.
14.11.2019 09:35:35 | Karel Koryntka
KK: Díky za zpětnou vazbu. To je tak, když je těch emocí víc, než umíš napsat...
14.11.2019 12:08:27 | Běžec