Anotace: Báseň na dobrou noc. Snad budou jednou všichni zamilovaní na světě vedle sebe takto usínat.
Má ruka tě po těle hýčká.
Zavři má milá, zavři víčka.
Doutnají kamna, zhasla svíčka.
Naposled pohladím tvá hebká líčka.
Spi, má milá spi.
O našich cestách nech si zdát.
Zanech strastí, na nichž duše lpí.
Já poslední polibek chtěl bych ti dát.
Sni o zemi plné medu a ovoce,
i jak květy tvé tělo šatím.
Na dotek mám tě po ruce.
Usínám, -
do Atlantidy se s tebou ztratím.