Nie ja si s tebou písať neviem,
nie ja si s tebou písať nechcem
preto som si pýtal na teba číslo
a nie kontakt na sieti
zhaslo to rovnako rýchlo ako zbĺklo
keď zistil som
že svoj život žiješ na fotkách a čete
neviem či to dámy viete
ale na internete možno nenájdete všetko čo chcete
snáď to jedného dňa pochopím
ale viem že nezaspím
s mobilom v rukách
pretože chcem mať v objatí
teba
nie sme vo väzení ale sme v zajatí
rozsvieteného displeja
Keď vypadne signál
blúdiš odkiaľ
si prišla
dnes už láska
asi zmenila tvár
a trochu stíchla
zázrak že nájdeš
východ z obľúbeného obchodu
bez navigácie a telefónu
ktorý tak hrozne potrebuješ k životu...
Želám si ísť s tebou von,
vymeniť si zopár pohľadov
a slov
ktoré by sme vyslovili,
nie len vyťukali
želám si aby sme sa pobozkali
a nemysleli
na to čo sa deje
za zhasnutým displejom
želám si byť s tebou
a nechať sa oklúzliť úsmevom
nie len telom ale aj srdcom a mysľou
milujem teba, nie emodži
čo sa ten kolotoč chladu nikdy neskončí?
Na chvíľu pozdvihni hlavu a pozri mi do očí
milujem ťa
aj keď tvoj hlas na istú dobu stíchol
ale nechcem, nechcem aby vedľa mňa
zaspával kyborg
pretože nie nový iphone ale ty,
ty si súčasť môjho sna
To je totiž sociální porucha, lidi mlčí s těmi co mají vedle sebe a namísto toho si povídají s těmi, kteří tam ani nejsou.
13.12.2019 06:17:45 | petrzal
Přesně tak, Davide, já se s lidmi také ráda scházím a objímám je, dám si s nimi pivo, dotknu se jich.. :-)
12.12.2019 23:28:26 | Isabella Monvoisin