Anotace: Plním slib a vkládám slíbenou báseň o síle pohledu do očí, každý to dobře znáte. Tiché pohledy nám prozradí vše. Všem přeji, co nejvíce upřímných vzájemných pohledů a ať Vás stále hřejí.
*
Tiše se dívat
~~~~~~~~~
Tiše se na tebe dívám
a hledím ti do očí
nic kolem sebe nevnímám,
užívám si to štěstí.
Pohledy tiché,
bývají nejhezčí,
zvuk hodin utichne
a čas nikam neběží.
Pohled nás jemně hladí
prozradí nám vše.
Hledíme na sebe tiše
a čteme si vzájemně.
Pocity běží,
myšlenky nám pádí.
Hned je jasné,
zda máme se rádi.
Za tichý pohled,
lidé i vraždí.
Může bolet
a bodat navždy.
Pohled co mrazí, anebo hřeje.
Pocity které, stahují hrdlo.
Svírají srdce, které už ztvrdlo.
Pocity plné něhy,
spojující dva břehy,
které se zdají být,
tak krásné
a tak nekonečné.
Hledíme na sebe tiše,
uvnitř nás ožívá duše
a hlásí různé zprávy.
Budu se dívat TIŠE,
mě jejich čtení baví.
Vidím ty zářící oči
láska a touha z nich sálá
ještě dnes hlava se točí
je to má vzpomínka stálá...
10.01.2020 22:59:02 | Kapka
Má stálá vzpomínka také.
Moc TI děkuji Kapičko milá, za krásná slovíčka.
Jsem ráda, že se TI líbí.
;-)*
10.01.2020 23:04:03 | jenommarie
ST... krásné!
Do očí
Jen pohled? Ne!
on pohlédne
té pohledné
a podlehne...
10.01.2020 20:03:48 | R.K.
Jen tam, kde srdce zažehlo,
do očí až dosáhlo,
takový pohled,
řekne vše,
pohladí a zahřeje.
Moc TI děkuji za návštěvu a veršování. To mě těší. :-) ;-)
10.01.2020 21:00:20 | jenommarie