Sluneční den
Paprsky slunce
lesknoucí se tříšť vodopádu
vrhají světlo
v závoj zlatých vlasů.
Hřejí
lechtají
s náladou si hrají.
Neznámi
tak vzdálený
hladí tváře tvé.
Zlíba tisíckrát
jiskřivý vzduch.
Rozpálí
vášeň, touhu.
Snad mohu
na okamžik
Zapomnět.
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Guldrun, margaretm, Kapka, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)