Anotace: ...
Tančíš v mé hlavě jak víla,vytvářet zmatek jde ti hravě.Jsem obdivovatel velkolepého díla,dravec co hledá potravu v trávě.
Každý tvůj pohyb lehký a ladný,tanec, ať nemá konce.Vše nechám si pro sebe,klidně, ať jsem za lakomce.
,,sobec lakomá , jen pro sebe to má " :-)
15.02.2020 11:10:18 | Báček
Moc hezká taneční. ^ST^ ;-)
14.02.2020 20:23:34 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?