Vymýšlet milostné verše?
Mnohé již bylo kdys napsáno
A v papír vsáklo tak z per vše
Roxaně veršoval Cyrano
Pokouší tento chtíč i mě
Inkoust svůj na čtvrtku rozliji...
Cit vyznal Trigorin Nině
A svěřil Romeo Julii
Těžko co dělat kdo může
Vymyslet nové je nadlidské
Slavíci dobyli růže
Vrchlický zase své Podlipské
Nevznáším se ve svých veršících
A stále tápu jen po dně
Neříct však co cítím byl by hřích:
Prostě tě miluju hodně
.....tak hlavně jestli si to té své opravdu řekl z očka do očka....
....Ji./úsměv/
23.02.2020 09:26:29 | jitoush
U snad každý tvojí básničky mě překvapí nějaký tvůj rým. Obyčejně bývá krkolomné ho vyslovit, ale když se mi to podaří, obdivuju jeho originalitu. Pěkné.
21.02.2020 08:14:22 | praetorian
Děkuju Ti, vzácný kolego:) Však Tvoje rýmy jsou také velmi povedené. Třeba karate / copaté se mi moc líbil. Takové nečekané spojení
21.02.2020 22:12:31 | R.K.
I dnešní doba potřebuje lidi, kteří dovedou vnímat a přemýšlet.
21.02.2020 06:38:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.