TAJUPLNÝ POKLAD
pozoruješ mě ze strany
a nevíš že to vím
možná dumáš o tom
co se mi právě honí hlavou
aniž bys mohl tušit
že se mi tam proháníš ty
se svým zkoumavým pohledem
obestřen mojí otázkou
na co jsi tak asi mohl přijít
dost!
prudce se otočím
až sebou trhneš
a znejistíš
že jsi byl přistižen
nejdřív se směju já
vzápětí se smějeme oba
stejně mi ale nic neprozradíš
i kdybych tě třeba zmučil
jsi ta nejtajemnější schránka na tajemství
jakou jsem kdy měl
poklad
který si hlídám o to víc
čím víc vím
že nejhezčí láska je ta
o které se smí mlčet až za hrob
Praha, 23.2.2020
https://www.youtube.com/watch?v=AUq9sgPqfJ8
:-) a STále je ten náš život o lásce, viď Amonku :-)? Jednoduše krásné :-)!
24.02.2020 07:26:41 | Fany
Poklad plný tajemství,
které jen TI hlavní znají
a láska má mít i svá tajemství,
to k tomu patří také. ;-) pěkná hudba i báseň ^ST^
23.02.2020 18:01:44 | jenommarie
Ano, co by to bylo za lásku bez tajemství... ;-) Díky za vstřícnou reflexi :-)
23.02.2020 18:03:27 | Amonasr