Pískám si a tančím,
už se mi moc stýská,
po naší konverzaci,
z očí v oči,
pěkně zblízka.
Písmenky se hodně sdělí,
někdo to má raději.
Když dva do očí si hledí,
vidí víc, než naději. :-)
Tak hodně štěstí "ST"
24.02.2020 17:50:47 | jenommarie