Světýlko na kopci
Dívám se, jak do mě vrážíš nůž
- jen místo krve slzy
Dívám se a buď rád, že nevíš, jak mě mrzí
že láska nestačí, že blízkost nestačí, snad ani něha
že láska nestačí, že blízkost nestačí, po zádech běhá mi mráz
že jsi mi zhas
světýlko na kopci.
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Dávid, Iva Husárková, šerý, Kapka, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)