Již Ticho nese smrtnost zlata
u konce cílů mámení;
snad přijde nová Světa vláda,
co v Lásku Srdce promění.
Již cítím Duši, co ovládá
svou krutost v tísni sevření
obavy, co nás jen okrádá
o Věštbu nové Proměny.
Jedině Láska má cenu, ostatní je pomíjivé.
20.03.2020 15:41:47 | Jeněcovevzduchukrásného