...sen,co roztál,prosakuje do vnitřních prostor a vymývá dohasínajíci
nedopalky všech těch zbytečností......a pak to zasejc "bafne"...a životem
to zaplane.....Ji./úsměv/
06.04.2020 22:24:19 | jitoush
Ten nedosněný sen,
který ještě z malinké části svítí.
Možná ještě někdo v dálce svým novým světlem chytí.
Pak rozhoří se v novou zaři, bude snem dvou, který o něj stáli. "ST" ;-) nevzdávat se snů
06.04.2020 09:47:16 | jenommarie