Anotace: V první vlnce nad hladinou.. dvě ryby si hrají.. své šupinky vytírají.. snovou krajinou..
V první vlnce nad hladinou
dvě ryby si hrají
své šupinky vytírají
snovou krajinou
s druhou vlnkou v kruhu s-ní
její šupinka v jeho mnoho dní
a slunce rukou duhy
dotklo se ploutví vzpruhy
třetí vlnka na okraji
víčka zelená v modrém nebi utápí se
mlíčí jeho žábrami dýchá a jí
dvě ryby do hlubin tajemství potápí se
~~**~~
a vlnky v kruzích zůstaly
putují dál vodami
pohladí každou z kapek
pro každou spojení krapet