Anotace: ***
Jsem u Tebe v srdci
Ty v srdci mém zas jsi skryt
Tebou smím dýchat
Ty ve mě volný žít
hudbou co pojí nás
v objetí můžem spát
sny douškem potají
po špičkách tiše brát
slýchat dech
sepětím
srdcí co boří hráz
hudbou si navždy být
člověkem člověku
šeptat i křičet zas
Y love you infinity much..
Mic krásná, ty vzájemnosti plné lásky. "ST" ;-)
17.04.2020 11:17:30 | jenommarie
Vzájemná provázanost Marjenko...je to tak :)
25.04.2020 13:40:43 | Malá mořská víla
:-)** cítit i na dálku:-D
25.04.2020 13:41:36 | jenommarie