Je t'aime jako Sbohem
Není ti do řeči
a co říct bys chtěl
sotva tě vyléčí
krystaly Básniel?
Není ti do řeči
už ani v bezpečí
a rád bys uviděl
očima jako tmel
tu lásku ve verši
Se srdcem jist
mohl si poznat míst
číst chvíli skřivánčí
také jsi oněměl
z výšek i v náruči
z křehkosti tajných cel
a život uletěl?
Až jednou zatančí
u jitra slz pocit jitrocele
vzpomene mile svá
vzpomene na přítele
Žije dál ráda zná
i je snem tvého já
nechaný v básni el
tak blízko za nocí
Verš její živoucí
směl nebem i do pekel
než stal se tichem v mnohém
...... ..
Je tam
též v rozmlouvání s Bohem
je věřící
je muž
je anděl snů
je tvých múz
Ty milá opodál
kam nás zas ten verš dal
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Pelican, Frr, jitoush, praetorian
Komentáře (5)
Komentujících (3)