ZÁZRAK
láska – to není vzplanutí ke zjevené kráse
krása může vzbuzovat i chlad
povýšenecky mlčet – nic ti neříkat
Narcis jenž sám svým obrazem se pase
láska je to co samo krásu rodí
v bolestech vydává svůj vymodlený plod
zázrak co křičí ty nejžhavější z not
závrať zběsilé jízdy do poschodí
když sevře tě pevně její slast i žal
zatímco kolem rozhoupá se svět
ztratíš čas za nímž jsi dosud pospíchal
rozplyne se i celá tíže zemská
není už žádné tam a zpět
zmagoříš - ať chlap jsi nebo ženská
Praha, 22.4.2020
https://www.youtube.com/watch?v=sxY1vNA_fqs
.....Pepo,si mě krapet "rozhoupal",i kolénka má špičatá se mírně podlomila /úsměv/.....ano zásah. A i vázané Ti sluší. Ach.......Ji.
23.04.2020 10:34:18 | jitoush
Obraz "sado mystického" mechanizmu lásky a odrazu mýtické tváře v Arkádii hladiny vody. Ano, Zázrak... jen od vychytralého pragmatizmu plození, kterému na lidech nezáleží. A my rádi jásáme v davu.
22.04.2020 22:36:50 | šerý
Přesně tak to JE :-D.
Vysvětlit se nedá a je to souznění,
které je moc krásné.
Když JE, člověk se snaží, si jej udržet
...ale ..musí to být opravdu zmagoření na obě strany..čistě lidsky a bez vedlejších,
hlavně se i chápat.
A o krásu tedy opravdu nejde
..duše jsou ty, co se přitáhnou.;-)
. .moc krásně jsi to vyjádřil Amonasře, hudba super "ST"
22.04.2020 18:14:09 | jenommarie