amoriela
letmě se usmívá
chce vábit dívčích snů
zvát přání na polštář
esencí parfémů
arome amore
amore arome
jemně si procitne
v dotecích svůdnosti
chce ti dát záchranu
polibky radosti
arome amore
amore arome
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, jenommarie, Isla
Komentáře (2)
Komentujících (2)