Si zpět má lásko,
vrátila ses na vlaštovčích křídlech.
Tvá líc má barvu tulipánů,
vlasy Ti voní po fialkách.
Chtěl by tě obejmout
a nasávat Tvé jarní vůně.
Pevně Tě držet a nedovolit,
aby mi Tě zas odvál vítr,
jak bělostné chmýří pampelišek.
Krásná, lásku si člověk má umět hýčkat a když si jí váží oba, jde vše. ;-) moc hezká báseň "ST"
01.05.2020 12:50:42 | jenommarie