Děkuji
S ranní rosou jinak voní,
květy které zdraví jaro.
Včerejší den nedohoní,
pryč je co se stalo.
Jako po tvém obejmutí,
mé trápení umírá.
Přijde nové nadechnutí,
světa cos mi změnila.
Nech své srdce kvést a zrát,
pro mě vždyť mi radost dává.
Odhodlání mám neprohrát,
v zázraku co se odehrává.
Děkuji za každý s tebou den,
kdy takové myšlenky mám.
Když o smyslu jsem přesvědčen,
všeho co pro nás udělám.
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: Tomcat, Donne, jenommarie, praetorian, mapato
Komentáře (5)
Komentujících (5)