Třicetivteřinová
.
.
Umím být básníkem
na půl minuty
Ty hodinou tornád
jsi volná
já vázaný rým
Kdo z nás je víc
Víc kdo má rád..
Já jsem ty
vánek ve větvích
Leckdy se přinutím
skočit do věty
vyplavat v souvětích
Propleteni věky
neschopni lhát
až v letu zaniknem
jak stoupavý dým
.......
Kdo z nás je víc
Víc kdo má rád..
.
.
Přečteno 274x
Tipy 19
Poslední tipující: Slovanská Julie, Marten, jitoush, Majda, vojtěška, Amonasr, A42, jenommarie, Isla, R.K., ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)