včera leželi jsme v trávě
moje láska právě
postýlku povlíká
je skoro nahá,
jen blůzku ještě svlíká
včera leželi jsme v trávě
dnes zas celý den v peřinách
budem se hladit a líbat
šimrat se jazykem
jistě nebudem nudou zívat
šeptání rozezní se v ozvěnách
s tebou je to krásný
v posteli i v trávě
ty moje nahý štěstí
ať kdekoliv jsme právě
spolu jsme tak šťastný
Přesto že jste dva, jste jedno spojení. Svobodného a šťastného člověka :)
13.05.2020 09:20:01 | Isla
hezky řečeno, Isla, děkuju...mám radost, a tak jí budu dávat dál...pro dnešek dobrou noc (:-)...m
13.05.2020 19:26:10 | mapato
Uzavřené světy dvou jdou svým krásným příběhem a to je to nejhezčí co člověk zažívá.
13.05.2020 05:47:27 | petrzal