Duše mne bolí, srdce mi puká,
já nevím, co bude dál.
hledám Tu dívku s očima laní,
co srdce ve dví mi rozlomila.
Trápím se láskou, celou noc nespím,
a prahnu po ní.
Po dívce s očima laní,
co hlavu mi poblouznila.
Chtěl by ji chytnout,
a zjistit zda jen snem není.
Ta dívka s očima laní,
jenž do obrázku její jsem se zamiloval.
Krásná snivá dívka ta tě okouzlila. Nádherné oči má do snů se Ti vloudila .-) Tomcate velmi pěkná báseň a já ráda dávám ..ST..
16.05.2020 22:22:23 | Jaruška
...sice fakt dobrý téma a emoce, ale...zkrátil bych to..a pár "vzletných" slov a obratů vypustil..;-)
14.05.2020 14:52:55 | Marten
Oči má laní i laní plachost měla,
když mihla se sněním a pak se vytratila ;)
14.05.2020 13:23:27 | Emily Říhová
Do snu TI vklouzla ta dívka tajemná,
tam možná snadno chytíš ji,
tak zavři oči a sladké sny.;-) "ST"
14.05.2020 09:04:23 | jenommarie