Svět patří nám
Večer tě miluju, v noci tě znám
My dva jsme stejný, svět patří nám
Než začne svítat, všechno ti dám
Ráno mě změní však, teď chci bejt sám
Nekoukej na mě tak, byl to jen klam
Musím už jít, a ty neptej se kam
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, vojtěška, šerý, Marten, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)