Anotace: to je o tom... (:-D
***
Cestou šepotu
krůček a zas
Prohlubuješ mi dech
a
troufneš si dál?
Správný směr
áááno
za boky…
ještě
(ta kérka je symbol extáze)
nádech
výdech
pomalu
pak
mé ááá
není komorní
OnlyMary a Jíťo - díky dívky...
13.06.2020 15:25:41 | aravara
...líbí...Aravárku....líbí....jiskra tam je...../úsměv/....Ji.
10.06.2020 21:12:53 | jitoush
Jeejda.. pěkné *ST;-)
10.06.2020 20:31:26 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?