Oči v barvě karamelu
A husté vlasy, tmavé jako noc
Nevím, co to zase melu
Zda mám či nemám nyní volat o pomoc.
Prázdniny tančí blíž a blíže
A já nevím, proč jsem kontakt nevydal.
Ta lidská touha nyní klávesnici líže
Abych ty řádky napsal, v klidu pospíchal.
Nevím vůbec, jak to je
Zda nechci jen uzřít
touhu, jež vypravuje
Že se může rychle zrodit, stejně jako umřít.
Oči v barvě karamelu
V nichž mladá krása stále přežívá
Úžasná lhostejnost, jedno, co to melu
V těch očích není žádná pýcha marnivá.
Princeznička Karamelka,
okouzlila srdce mé.
Klaním se jí okouzleně,
mám slaboST pro karamel.
Pěkná báseň:-) ;-)
19.06.2020 22:44:22 | jenommarie
Ač oči barvy karamelu nemám
ráda po krásných řádcích jimi klouzám ;)
Krásný večer :)
19.06.2020 22:27:41 | Emily Říhová
Děkuji moc za nádherný komentář. Číst takové komentáře je jako mlsat karamel, jen netloustnu (=
19.06.2020 22:29:17 | Roser
Přenádherná :-)
19.06.2020 22:05:56 | Titanie