Pojďme...
Anotace: Ale kde sebrat odvahu?
Pojďme spolu na procházku
Položme si tu otázku
Na naši podivnou lásku
Pojďme sundat studu masku.
Pojďme si říct, co cítíme
Jestli stejným světlem svítíme
Snad se v nás neztratíme
Své intuice nezradíme.
Pojďme své emoce vykřičet do světa
Věřím, že stihneme to do konce léta
Myslím, že čas z nás nejistotu smetá
Snad šťastná bude naše konečná meta.
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: Roser, Emily Říhová, Psavec, Guldrun, šerý, Tomcat
Komentáře (6)
Komentujících (5)