Ráno
Jako sirup ve vodě,
den tmu noci rozpouští.
Zlý sen strašit nebude,
když slunce noci odpouští.
Hvězdy blednou v slunce záři,
ze snů naděje se stává.
Včerejšek škrtám v kalendáři,
odchod splínů radost dává.
Každým ránem lásko svítíš,
do mé mysli svoji tváří.
Ještě spíš když můj polibek cítíš,
ranní rituál na polštáři.
Odchází tma z mysli mé,
když voníš mi svým objetím.
Duše i tělo jsme jediné,
a srdce křídla na nichž poletím.
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: Květka Š., jenommarie, Majda, šerý, Emily Říhová, Donne, Martinecka23, Tomcat
Komentáře (7)
Komentujících (4)