Nechci Tě
(ne)milovat
když proplétám
se s Tebou
ve vzpomínkových vláknech
starých letních dnů
A přece
Tě (ne)miluji
pro to
kým dnes
konečně jsem
Mimo jiné
díky Tobě
Jak pravdivé Danael, taky vděčím svým bývalým i současným láskám za hodně :-)
14.07.2020 23:05:29 | Emily Říhová