Pojď mě milovat
láskou co básník
veršem nevypoví
co textař písně
nevyjádří slovy
co jenom Bůh
dokázal by dát
Pojď mě milovat
Něhu ti vyšlu
zpod svých řas
dám průchod touze
skryté pod víčky
otevřu náruč
pro milostný akt
Pojď mě milovat -
navždycky!
super pěkný, milá Donne...a krásný podzim, hlavně ať v srdci Tě hřeje
když studený podzim třeba to nedovede...m
13.11.2020 12:59:52 | mapato
Krásná milá Donne,
Plná citu, něhy,
ale zároveň naléhavá.
Kdo by odolal,
Jen ten, kdo nemiloval.
Kdo neví, jak tělo zvláční,
když po polibcích lační...
30.08.2020 12:25:11 | Pittoresque
krásný milá Donne,Ty to prostě umíš...proč?...protože to píšeš od srdíčka...a tak jsi schopna to napsat právě takhle, s takovou lehkostí...hezký den milá, Donne...m
30.07.2020 14:47:16 | mapato