Holubička
Jak spadla jsi mi do klína,
v těch běloučkých to peříčkách.
Tu mocné podloží v kresbě padá,
romantika je tu náhle nahá.
Propojení ona a on,
je skladebný to tón..
Jak zelení se,
jak to pučí i kvete.
Muck, má holubičko,
ty drahá polovičko.
Ve světle lamp,
tu dlaň,
se klube,
v lásce,
jen ten cit,
a slunce.
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)