Pocity
V srdci pocit bouře
Plíce plné kouře
Bouře propletená něhou
Oči prochází mlhou
Nohy netuší jakým směrem jít
Vyprahlá ústa chtějí pít
Z nitra dere se láska
Na tváři zůstává maska
Rozum otupělý strachem
Nos ucpaný pachem
Pachem jenž nese jméno
Co bodá jako seno
Osamělost se jí říká
A mne se dotýká
Duše volá po štěstí
Mozek vidí neštěstí
Únava na těle stoupá
Rozum více a více zoufá
Mé já hroutí se k zemi
Takhle, šťastno je mi
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Roser
Komentáře (3)
Komentujících (3)