čau, dopadlo to vcelku dobře až na pár nesrovnalostí.... Pa a dík že sis přečetla moje dílko
04.04.2007 11:40:00 | Isabela - Easynka
jsem figurka // z modelíny
jsem barbína // od mattela
jsem jen loutka // na provázcích
jsem jen pěšák // beze jména
nechci bejt
nechci bejt
nechci bejt
Takhle prázdnej
jsem jen soška // z porcelánu
jsem jen tělo // bez hlavy
jsem jen sovět // bez svý vodky
jsem jen člověk // bezbraný
08.03.2007 21:45:00 | zewlakk