Naděje
Bloudím ulicemi, hledám tvou tvář
Chodidla boří se v prachu
Oči zaslepuje mi sluneční zář
V srdci pocit strachu
Jediný pár očí hledám
Za každou osobou se ohlížím
Únavou na lavičku sedám
Neb za každý roh nahlížím
A snad uvidím mou jedinou
Tak oči kmitají po zorném poli
Kterou obohatím květinou
V srdci něco trpce bolí
Tu ozve se hlas líbezný
Nadějně se rozhlédnu
Z úst mojí princezny
Na tvé oči v dohlednu
Tak s úsměvem se budím
Protože byl to jen sen
Dle slunce soudím
Že začal nový den
Bez tebe
Bez lásky
S kousky sebe
A pachutí nadsázky
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Vydima27, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)