Kočičky - nádherná, většinou chlupatá, stvoření :)
Moc krásné a hřejivé :)
Jituško milá, přeji krásný den :)
08.05.2023 14:44:32 | Ondra
Moc děkuji.
Tenkrát, když jsem chtěla psát básničku, já jí zapomněla, protože přiběhla kočička a já jí sušila.
Pak jsem si sedla, že tam přeci musím něco dát, ale ono to už v té hlavě nebylo, protože jak jsem běhala kolem své kočičky, myšlenky byly jen s ní.
Tak jsem se na milou číču usmála a napsala jsem, jak se to vše seběhlo.
Je to autentické a ráda jsem si to díky Tobě připomněla.
08.05.2023 14:51:26 | mkinka
Velice rádo se psalo :)
Ahaaa - tak krásně spontánně to vzniklo - to je moc hezký příběh :)
Měj se kouzelně :)
08.05.2023 15:04:00 | Ondra