zraješ jak víno ,) tak jen tak dál a pozdravuj psa ,)
19.08.2020 18:20:57 | xoxoxo
Život nám naskýtá mnoho plaveb,
aniž by jsme se na další chtěli vydat,
pak pozná a ucítí, ta naše duše, že jenom tak, můžeme nové já, úplně jinak
a přesto s tou minulostí v sobě...
S novou plachtou..nebo jiným proudem.
Můžeme chvíli i zůstat stát na místě, než ucítíme, opět tu radost svého srdce, kde dotýká se komplet, vše co ožívá opět, jen nové a možná že pevnější, určitě jsou tyto plavby života zkouškou, aby jsme to naše přístřeší, našly a měli jej už navždy.
Jiří moc krásná a nějak mě unesla ve vlnách, těch přístavů a lodí, jistě jsi dobrý kapitán a loď, která najde ty tvé stejné proudy, popluje stejnými tempy...někde je. *ST ;-)
19.08.2020 12:13:39 | jenommarie
....Zachvělo se.....až k osrdí. ....tato Tvá je lehoulinká jak pírko, prodchnutá láskyplně. .....dotkla se. ...
Ji./úsměv /...krásně si to "své"vyjádřil, typicky po svém. ....Jak jsem to zachytila v Tvých básních tam v kdysi. ...
19.08.2020 11:48:51 | jitoush