Cár papíru
Anotace: Ke zbytečným řádkům jsou zbytečná slova..
Nuzným cárem papíru,
kam vryla's modří nadmíru,
naději ze snáře,
tuží Tvého kalamáře.
Popsala's tak knih už dost,
já však jiný jsem,
nejsem celulósy kusem,
v sobě zlost,
ošálen svým vkusem
a fabulací mám už dost.
Tažen tím, co není,
topen v svůdném snění,
ústa teď má pění,
když trčí ze mě kosti,
když zlomen ve své zlosti,
dohořívám, já cár papíru..
Přečteno 190x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Neegoista88
Komentáře (0)