Na cestu do Nebe
Utichlo srdce v němž láska žila
však jeho příběh psát bude se dál.
Pro všechny, kterým ses něhou vryla,
třeba že stáli jen opodál.
Chybí mi slova v této chvíli
chybí mi celá souvětí.
Dnes pro Tebe plamínek svíčky sílí,
nechť pokoj duši, přán je Ti.