Až lusknu prsty
zhasnu celou oblohu
pak na jehlách
sejdu schody
a vlasy si stáhnu do ohonu
na rty křídou rozepíšu
kde do rána zůstanu
prý znáš mě
až od pupíku
tam roztaju
......Kettuško...jsi nepřekonatelná...měla by si vydat sbírku básní
s názvem......"O LÁSCE S LÁSKOU"......Ji./úsměv/
25.09.2020 21:07:38 | jitoush
Milá Kett
..čtu na nebi, ale zdá se,
že jen někdo může a to je dobře, až v té tečce roztaješ
zase se vrať a něco napiš
..toto je moc pěkný:) ;) *ST
22.09.2020 21:36:54 | jenommarie
Parádní. Asociovalo mi to atmosféru pátečních večerů, kdy se míří ven do reje světel a emocí.
22.09.2020 17:36:59 | Now