Předměstí
Někdy cítím hlouběji než muži dnešní,
prší a já na předměstí,
u lamp, co teď zhasnou v dešti.
Stojím jen tak promáčený,
s pomocí mých těžkých vín,
držím dlouho slabé karty,
dneska tu nic neslavím.
Prší a já na předměstí,
u lamp, co teď zhasnou v dešti,
s vodou co mě obléká,
prší a já na předměstí,
láska naše odtéká.
Přečteno 252x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, jitoush, ARNOKULT, Vivien, Donne, Amonasr, vojtěška, Frr, Akrij8, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)