Pomiluji
Pomiluji, pomiluji,
foukám a pomiluji.
Pomiluji na bolístku,
ooo, pomiluji.
Miluji a maluji,
malíček klouže,
v louži,
do broskvyň i múz.
Ztrácí se hlava,
do neznáma,
ztrácí se ztrácí,
k vlakové trati.
Hú, hú, frčí frčí,
k ústům mlčky,
kde pomlčky mlčí,
k polibkům.
Pomiluji, och i kormidluji,
ten člun, co v řekách řeční,
v otázkách i odpovědích.
Pluji, pluji,
s ploutvemi,
co se provždy setkají.
Plynout, splynout,
raketa letí,
a ve skafandru si hoví kosmonaut,
zblázněn,
k zbláznění.
Já miluji, já pomiluji,
tu vůni z parfému,
ovoněnou, plody citrusů.
Ploďme a zalévejme,
rozsévejme i buďme.
Budmě k sobě, na tom stromě,
buďme v sobě, na tom domě.
A co dům dá, to je trs,
co poroste do luk,
i pastvinách.
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, šerý, mkinka, jenommarie
Komentáře (8)
Komentujících (4)