Jak Ti teď mám věřit,
Že si se mnou nehraješ?
Tvou hrou je se dvořit...
Copak si tím dokážeš?
Snažíš se mě získat?
O co tady vlastně jde?
Mám zoufalstvím vřískat,
Či hledat věci nadějné?
Jak se mám já odpoutat
Z krásy Tvého sevření?
Jak mám život nyní hrát,
abych nežil v soužení?
Moc pěkné básnění, milý Rosere! Postupuj směle dál kupředu nejistou mlhovinou a brzy určitě prozříš :).
24.09.2020 22:48:46 | Rozmarýna
Tak to zkus a uvidíš:D
24.09.2020 20:16:35 | jenommarie