K mocným dlaním
K mocným dlaním se mi tají dech,
ač nevěděl jsem,
že přicházíš.
A blížíš se v těch rudých šatech,
ve kterých jsem spjatý.
Tu náhle líbám Tě,
tu jsme v objetí.
Talisman to je,
ten klenot,
co vtiskne lásku v srdcích.
Přečteno 177x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)