Sama se sebou
Anotace: Danieli přijeď už!
Zatím jsem jen snila,
o všem,
co jsem kdy četla,
a teď,
když fascinace světem mě opustila,
knihy ze stolu jsem smetla.
Mám zlost,
že lžou dívčí romány,
měly by dělat most
a přitom jenom omámí.
Most -co propojí nás.
CHCI OD ŽIVOTA VÍC!
Krásnou Angeliku nezničí nic,
ale já si lámu vaz.
Únavou mi padají víčka,
jo,je to tak: Jsem sama!
I princ popelku hýčká
a já se budím do tichého rána.
Komentáře (2)
Komentujících (2)