V tú noc nás sprevádzal
hustý dážď a vietor
mi ťa do náručia dal
zabehli sme pod strechu
v objatí som ťa pred chladom schoval
tú noc pred tvojimi dverami
niečo sa zmenilo
a my sme zostali spútaní bozkami
na perách
na krku
na ramenách
teplý dych
zrazu sa spomalil čas
a utíšil, utíšil dážď
kvapky sa dotýkali
odkrytej kože
na mojich rukách
a v tvojom výstrihu
ľadový dážď rozhorel vášeň
ako grécky oheň
so zatvorenými očami
podarilo sa ti otvoriť dvere
čo sa dialo za nimi
zostane len medzi nami
ale chcem aby si vedela
že ty si tá krásna vôňa šíriaca ránami
mojimi ránami
ako dúšok kafé ďaleko za snami
...
Je čas na kus pravdy
tak sprav mi
to čo mám rád a ja viem
čo máš rada ty
je čas priznať si
že tie pohľady do očí
nie sú len kamarátske
ale plné emócii
a vášne
viem že si ma poznala predtým
ale vážne
už nemám strach
vytvoriť naše kráľovstvo
a upevniť vzťah
Krásné vyjádření lásky, Davi, přeji ať vám ten oheň nikdy nevyhasne... :)
15.10.2020 23:17:49 | Emily Říhová
Davi velmi krásně jsi to napsal.Ten oheň nedokáže spálit, ale pořádně zahřeje a rozpálí ty chvíle, které jsou jen pro Vás...
..ST..
15.10.2020 22:20:32 | Jaruška
Plné čistého citu..kéž láska otevře své srdce a bez obav ..
bude cítit to stejně .*ST ;)
14.10.2020 23:03:53 | jenommarie
Hezké Davide a přeji ať to království vytvoříte a je pevné a nic ho nedokáže porazit,takové by království lásky mělo být,ne mečem jen ale silou srdce .)
14.10.2020 20:07:16 | xoxoxo
Ta se Ti povedla, pěkně vylíčené :o)
14.10.2020 18:23:25 | Crazymike