zavál vítr
stejný jako na Sinaji
žádná vzdálenost nerozdělí
zákony vryté do kamene
pod srdcí tepou
nocí
ve dne
neutuchnou
pojí je láska
ve dví ťatá
nad níž se duha
smíru klene
vše svaté jest
nic rozdělené
Krása věčného propojení, tu krásu jsem si Zdeničko prožila ve Tvé básni.
21.10.2020 22:15:05 | Jaruška
Ano - vše je svaté. Bohužel jen ve spojení s Nekonečnem. Pouze "občas".
18.10.2020 13:42:57 | ARNOKULT
Ano je..láska..TA pevná a danná..
moc krásné a silné pouto
..nic není rozdělené
..Zdeničko ta je pěkná. *ST :)
17.10.2020 21:30:33 | jenommarie
děkuji, že se Ti zalíbila ... Jménojmen ... úsměv.z
20.10.2020 19:51:54 | zdenka